Pochłaniaj kalorie i czuj się świetnie

Nie odchudzaj się na siłę

Trzeba
jeść, aby zrzucać
zbędne kilogramy. Jednak chudnąć
{trzeba|należy| mądrze. Białko przyspiesza
metabolizm aż o 25 procent. Białko powinno
się włączać do śniadania, obiadu i wieczornego posiłku.
Źródłami białka są kurze jaja, mięso, produkty mleczne.
Najkorzystniej podawać
łącznie białka zwierzęce oraz roślinne.
Potrzebne są również tłuszcze. Nie tyje
się od tłuszczu, ale zawsze, gdy
konsumujemy za dużo kalorii.
Tłuszcz można jeść w
małych ilościach – oliwa z oliwek,
olej lniany, kukurydziany, sojowy, rzepakowy są celowe w planie
żywienia. Tłuszcze zapewniają aż 30 procent energii, a
zatem należy konsumować około 70 gramów
tłuszczu dziennie. Tłuszcze sycą oraz limitują glukozę we krwi. Kaszadaje
sytość, ale nie tuczy. Możnazjeść
6-7 łyżek kaszy regularnie i na pewno nie
przybędzie nam kilogramów. Dwie porcje owoców trzeba
mieć w planie żywienia, ale nie wolno konsumować
winogron, bananów, śliwek – te owoce zawierają mnóstwto cukru. Można konsumować jabłka, truskawki,
pomarańcze, maliny, porzeczki, agrest. Owoce spożywa się po
dużych daniach, na deser, wtedy
idealnie się trawią i są ogromnie zdrowe. Po godzinie 18.00 nie powinno
się zjadać owoców, bo nie uda się ich strawić przed snem. Około 40 gramów błonnika
każdego dnia powinna skonsumować
każda pani, aby
błyskawicznie
trawić oraz przyspieszyć
przemianę materii.
Najlepsze jedzenie
oraz sytość umożliwiają zrzucanie kilogramów
w sposób celowy i szybki. Dlatego warto
przygotować rozsądne tracenie nadwagi.

 tabletki na odchudzanie czerwone opakowanie

tabletki na odchudzanie z amfetaminą